Jeg er rigtig glad for at kunne byde dig velkommen til bloggen.

Det er her, jeg vil dele al den viden, alle de erfaringer og alle de indsigter, jeg har fået gennem mit arbejde med kommunikation.

Jeg tænker, at hvis du interesserer dig for at udvikle dig selv og dine omgivelser, vil du kunne få mange interessante veje og genveje til dit liv her.

Du kan blive det ægte og autentiske menneske,

du gerne vil være.

Uanset om du er ung eller har levet en god del af livet allerede, er der indsigter at hente i alle de værktøjer, jeg vil dele med dig.

Mange af de opdagelser og erfaringer, jeg har gjort mig gennem livet, ville jeg gerne selv have fået fortalt om, da jeg var helt ung. Hvor ville det have sparet mig for mange vild- og omveje. Selvfølgelig skal man selv erfare, men hvor havde det været dejligt, hvis nogen havde præsenteret mig for det kæmpe skatkammer med livsværktøjer, som jeg først senere i livet har fået kendskab til.

Derfor har jeg valgt, at jeg gerne vil dele alt det, jeg har tilegnet mig. På den måde behøver du ikke selv betræde alle de små stier, som blot er omveje. Omveje til et autentisk liv.

Så uanset hvem du er, eller hvor gammel du er, så kommer har mange updates til dig.

De bedste hilsner

Susanne